My Clog has Fleas speelt ukelele

Geplaatst op: 10 januari 2024

In 2024 start de ukelele-groep ‘My Clog has Fleas’ met sing-along avonden in Abtswoude Bloeit. Er is bij deze gezellige groep ook weer ruimte voor nieuwe deelnemers. Doe je mee?

My Clog has Fleas

Sinds 8 januari 2024 is er ukelele muziek en gezang te horen in de Woonkamer van Abtswoude Bloeit. Om de week op de maandagavond komen de muzikanten van de groep ‘My Clog has Fleas’ hier bij elkaar om samen muziek te maken. De bijeenkomsten zijn open voor spelers van alle niveaus , dus kom gezellig langs en speel mee!

Over My Clog has Fleas

Jaren geleden startte een ukelele-fan de groep op, in Bierhuis ‘De Klomp’. Een groep waarin alle ukelele liefhebbers van harte welkom zijn. Vandaar de naam van de groep: ‘My Clog has Fleas’. Met veel plezier werd de groep voortgezet in de foyer van Rietveld Theater. Vanwege de verbouwingsplannen van het theater maakt de groep nu een doorstart bij Cultuurhuis Delft in Abtswoude Bloeit!

Ruimte voor nieuwe deelnemers

De bijeenkomsten zijn open sing-along avonden om samen allerlei verschillende songs te spelen. Ook is er ruimte om solo-nummers te laten horen. En af en toe is er een klein optreden. ‘My clog has Fleas’ is een enthousiaste groep van ukulelespelers van uiteenlopend niveau met ruimte voor nieuwe deelnemers. Er wordt in de groep Nederlands gesproken, maar Engels is ook geen probleem. De ukuleleavonden zijn open voor spelers van alle niveaus; dus iedereen die een paar akkoorden kan spelen is van harte welkom.

Kom langs en zing en speel mee!

Kom eens lang en speel met ons mee! Aanmelden kan via aanmelden@cultuurhuisdelft.nl. Bij een minimum van 5 deelnemers gaat de bijeenkomst door. Wil je vaker meedoen, dan voegen we je toe aan de WhatsAppgroep zodat je overal van op de hoogte bent. Naast ukulele kan je ook bij de groep terecht met een bas, als begeleidingsinstrument.

Optreden van ‘My Clog has Fleas’ tijdens Lichtjesavond in het Rietveld Theater:

Foto: Samen ukelele spelen in Abtswoude Bloeit. Fotograaf: Sandra van Wensveen.

Deel dit bericht