Zanggroep Ladybirds

Elke maandag
9.30 t/m 10.30 uur (inloop met koffie/thee vanaf 9.00 uur)
Abtswoude Bloeit (Aart van der Leeuwlaan 332)
Vrouwen
Samen zingen
Gratis
Vrouwenkoor / Vrouwendag

Elke maandag behalve in de schoolvakanties

Elke maandagochtend zingt Zanggroep Ladybirds onder leiding van dirigent Leonie Bolleboom in de aula van Abtswoude Bloeit. We zingen liederen in verschillende talen, zoals Arabisch, Engels, Turks, Nederlands, Afrikaanse en meer. Kom je ook meezingen?

Samen zingen geeft energie, plezier en ontspanning tegelijkertijd. Het koor is er voor alle vrouwen die graag zingen. Iedereen is welkom, het maakt niet uit hoe oud je bent of wat je achtergrond is. Om te zingen bij het vrouwenkoor van Cultuurhuis Delft hoef je geen zangervaring te hebben of noten te kunnen lezen. Als je maar enthousiast en betrokken bent!

Zingen en ontmoeting
Bij Cultuurhuis weten we dat zingen en muziek verbindend is. Naast het zingen is er deze ochtend veel ruimte voor ontmoeting. Tijdens deze ochtenden vol zang en muziek leer je gemakkelijk andere vrouwen uit je eigen wijk kennen. Maar neem ook gerust je vriendin of buurvrouw mee.

Over Leonie Bolleboom
Dirigent Leonie Bolleboom werkte bij Cultuurhuis eerder al mee aan Woord & Draad, het wijklied Delfts Kruit, wijkkoor Nootgeval en ze is zangcoach Open Studio Delft. Aan het conservatorium volgde zij de opleiding om muziekdocent, koordirigent en sing and songwriter te worden. Leonie vind het belangrijk om bewust en vrij te zingen.

Zing je ook mee? 
Er worden geen audities gehouden. Iedereen kan meedoen. De lessen worden in het Nederlands gegeven. Maar doordat we liederen zingen met veel klanken is het koor ook geschikt voor mensen die de Nederlandse taal niet machtig zijn. 

Kom eens spontaan langs om te kijken of meld je aan via aanmelden@cultuurhuisdelft.nl. Hier kun je ook naartoe mailen als je vragen hebt.

Volg ons op Instagram en/of Facebook of mail ons voor de actuele agenda van de Zanggroep Ladybirds.

Foto: Esther de Cuijper

Deel activiteit