Workshop Jazz

Geplaatst op: 1 mei 2024

Op dinsdag 14 mei organiseren we een jazz workshop bij Cultuurhuis Delft onder leiding van het Sunrise Trio. De workshop is bedoel voor iedereen die een instrument kan spelen of zingt. Ben je muzikant, beginnend of ervaren, en wil je meer leren over jazz? Meld je dan aan via aanmelden@cultuurhuisdelft.nl.

Workshop Jazz

Tijdens de workshop gaan we het hebben over de basiselementen van jazz. Wat is swing? Hoe kan je improviseren en zijn er verschillende jazzstijlen? Uiteraard is er ook ruimte om zelf te spelen en vragen te stellen. We beginnen en sluiten af met een miniconcert.

Het Sunrise Trio

Het Sunrise Trio is een modern jazz trio uit Delft, bestaande uit Jurriaan de Kok op contrabas, Martijn Hak op piano en Jonas Nieuwenbroek op drums. De band navigeert naadloos tussen momenten van intimiteit, stilte en krachtige energie. Hierdoor ontstaat een dynamische muzikale reis met veel ruimte voor samenspel en improvisatie. Het Sunrise Trio vind het belangrijk dat meer mensen het genre jazz leren kennen.

Meer informatie over Sunrise vind je op hun website.

Kom ook!

De workshop Jazz begint om 20.00 uur bij Stichting Stunt aan de Vulcanusweg 307. De toegang is gratis. Wil je verzekerd zijn van een plek mail dan naar aanmelden@cultuurhuisdelft.nl.

Foto: het Sunrise Trio; Jurriaan de Kok, Martijn Hak en Jonas Nieuwenbroek. Fotograaf: Justine Ellul.

Deel dit bericht