Week van de toegankelijkheid

Geplaatst op: 26 september 2024

Op maandag 7 oktober organiseert Cultuurhuis Delft een speciale dag tijdens de Week van de Toegankelijkheid. Wij bieden drie creatieve workshops aan die toegankelijk zijn voor iedereen.

Zangkoor Leonie Bolleboom

Week van de Toegankelijkheid

De week van de Toegankelijkheid vindt dit jaar plaats van 7 t/m 12 oktober. Toegankelijkheid betekent dat ook mensen met een beperking, net als ieder ander, volledig en volwaardig mee kunnen meedoen aan de samenleving. Vorig jaar deed Cultuurhuis hier voor het eerst aan mee omdat we het belangrijk vinden dat iedereen mee kan doen aan onze activiteiten. We ontdekten toen dat we echte omdenkers zijn en dat we heel creatief zijn in het mogelijk maken dat iedereen mee kan doen. Daarom doen we dit jaar weer mee en we hopen dat iedereen meedoet!

  • Datum: maandag 7 oktober 2024
  • Tijd: 17.00 t/m 21.00 uur
  • Locatie: Abtswoude Bloeit! Aart van der Leeuwlaan 332
  • Aanmelden: per mail suzanne@cultuurhuisdelft.nl

Programma

Elke workshop duurt een uur. Alle workshops zijn na elkaar te volgen, maar de workshops zijn ook los te volgen. Alles is geheel gratis. Kom zingen met Leonie Bolleboom, maak kennis met beeldende kunst in een workshop van Maaike Kalkhoven en volg een theaterworkshop bij Marije Langhorst.

  • 17.00 – 18.00 uur: workshop beeldende kunst, door Maaike Kalkhoven
  • 19.00 – 20.00 uur: workshop theater door Marije Langhorst
  • 20.00 – 21.00 uur: workshop zingen door Leonie Bolleboom

Toegankelijkheid locatie

De activiteiten vinden plaats bij Abtswoude Bloeit aan de Aart van der Leeuwlaan. Deze locatie is rolstoeltoegankelijk. De activiteiten vinden binnen plaats op de begane grond. Voor meer informatie over toegankelijkheid kan er contact opgenomen worden met Suzanne Vissers: 06-21938209 / suzanne@cultuurhuisdelft.nl

Volg ons op Instagram en/of Facebook of mail ons met vragen over dit event.

Foto: Zangkoor van Leonie Bolleboom. Fotograaf: Esther de Cuijper.

Deel dit bericht