KopieKoffie is leuk voor kids

Geplaatst op: 9 september 2021

Een grabbelton, bellenblaas, stoepkrijt en lekker pannenkoeken eten. Op het terras is live muziek en je kunt er broodjes kip bestellen.

KopieKoffie Burendag

Op burendag ben je welkom bij KopieKoffie. Kom en ontmoet je buren! Burendag wordt heel relaxed, want KopieKoffie heeft een leuk kinderprogramma met een grabbelton, bellenblaas, stoepkrijt en lekker pannenkoeken eten! Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de Buurtcirkel van Pameijer. Je kunt ook broodjes pittige kip bestellen en genieten op het terras bij KopieKoffie, want daar zijn optredens met live muziek!

KopieKoffie – dé kopieer- en koffiezaak in de Buitenhof. Een print- en koffiezaak waar je graag wilt zijn, waar mensen zich gezien weten en die een positieve sfeer en leven brengt in onze buurt. Door onze klanten heen, door ons team heen. Dat is onze droom. We zijn een sociale onderneming, gestart door bewoners van de Buitenhof. Daarnaast bieden we werkplekken, zowel vrijwillig als betaald. Ook voor mensen die een lange tijd niet hebben gewerkt. En heb je onze heerlijke koffie en broodjes al eens geproefd?

Chopinlaan 377
www.kopiekoffie.nl

Flyer kopiekoffie
Flyer kopiekoffie

Deel dit bericht