Op Avontuur met je Buur!

Geplaatst op: 8 september 2021

Op Burendag rijdt journalist Karl Flieger met een Volkswagenbus door Voorhof en Buitenhof om verhalen te verzamelen. Rijd je mee?

op avontuur met je buur

Volkswagenbus
Wist je dat er 28.000 mensen wonen in de Buitenhof en Voorhof? Om deze mensen met elkaar te verbinden organiseren we op Burendag: ‘Op avontuur met je buur!’ Rijd op zaterdag 25 september mee met de Volkswagenbus van Ted de Vries. In de bus zit schrijver en journalist Karl Flieger om verhalen uit de buurt te verzamelen. Stap je ook gezellig in? 

Jouw verhaal op papier

Iedereen heeft een eigen verhaal en kijk op de wijk. Tijdens een rit door de wijken Voorhof en Buitenhof in de supergave Volkswagenbus van Ted, wordt jouw verhaal opgetekend door Karl en word je prachtig geportretteerd door fotograaf Fred Leeflang.

In maximaal een uur vertel je jouw verhaal en luister je naar het verhaal van je buur. Zo wordt er een uniek duo-portret gemaakt dat onder andere wordt gedeeld in het AD Delft en op de website van Cultuurhuis Delft. Zo leren je elkaar als buren nog beter kennen! Rijd je ook een ritje mee? De bus heeft twee opstaplocaties:

  • Abtswoude Bloeit: Aart van der Leeuwlaan 332
  • The Culture: Mozartlaan 670

Aanmelden

Stap je ook in de Volkswagenbus op 25 september? Meld je dan aan door een mail te sturen aan suzanne@cultuurhuisdelft.nl met de volgende informatie:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Op welke opstaplocatie wil je opgehaald worden: Voorhof of Buitenhof?

Foto: Ted de Vries

Deel dit bericht