Bezoek de Stunt UpCycle Campus

Geplaatst op: 9 september 2021

Neem een kijkje in het Naaiatelier, de Fietsen- en Houtwerkplaats en de Upcycle. Alles gezien? Lunchzaak 'Brood op de Plank' is geopend!.

Burendag Stunt

De nieuwe Stunt UpCycle Campus opent de deuren op Burendag! Kom gezellig een kijkje nemen in ons Naaiatelier en onze Fietsenwerkplaats, kijk wat er allemaal gemaakt wordt in de Houtwerkplaats, laat je verrassen bij de Upcycle en neem een kijkje bij een van onze bootjes die normaal gesproken door de Delftse grachten varen. Alles gezien? Onze lunchzaak Brood op de Plank voor iedereen open, daar staat voor iedereen een kop koffie of thee klaar en kan er wat lekkers besteld worden! Stunt is, samen met Pionierskwartier en Werkse, ook één van de startpunten van een leuke speurtocht.

Open Studio in Stunt

Tijdens Burendag is er een primeur voor Delfts muzikaal talent! Stichting DelftsPeil (CultuurhuisDelft), Stichting Stunt en De Vak slaan namelijk de handen ineen voor een nieuwe creatieve broedplaats genaamd Open Studio. Ook bij Stunt zijn er live muziek optredens. Deze starten om 12:00, 13:00, 14:00 en 15:00 uur. Deze duren ongeveer 30 minuten.

Er is om 11:00 uur een extra optreden i.v.m. bezoek en pre-opening met en door wethouder Bas Vollebregt! Er zijn ook optredens in Abtswoude Bloeit en The Mall.

In Abtswoude Bloeit is er vanaf 15.30 een jamsessie met alle artiesten als slot!

Speurtocht Delft4GlobalGoals

Stunt is één van de punten van de Global4Goals speurtocht. Je haalt de speurtocht op bij Werkse en maakt door het lopen ervan kans op een leuke prijs!

Over Stunt

Ook wel eens een boottochtje gemaakt met de Canal Hopper Delft? Een tas gekocht in een lifestyle-winkel of een cadeau ontvangen in een handgemaakt houten kistje? Grote kans dat Stunt Upcycle Campus erachter zat! Vers gestart in ons nieuwe pand aan de Vulcanusweg en onze negen leerwerkbedrijven zijn alweer in volle gang: van het Naaiatelier en de Fietsenwerkplaats tot aan de Houtwerkplaats en van onze Upcycle tot aan onze luchplek Brood op de Plank en onze StuntAcademy. Met ruim honderd deelnemers en vrijwilligers maken we op een kleinschalige, sociale en duurzame manier Delft een stukje mooier! www.stichtingstunt.nl.

Flyer Stunt
Flyer Stunt

Deel dit bericht