The Mall voor jong en oud

Geplaatst op: 8 september 2021

Ontdek hoe het er in het jongerencentrum aan toe gaat. Wij zorgen voor koffie, spelletjes en gezelligheid en kijken er naar uit je te ontmoeten.

The Mall Burendag

The Mall Delft is een jongerencentrum in de Voorhof, maar tijdens Burendag zijn niet alleen jongeren welkom. Ook ouderen kunnen voor een dag ervaren hoe het er in het jongerencentrum aan toe gaat. Wij zorgen voor koffie, spelletjes en gezelligheid, als jullie zorgen voor jullie aanwezigheid gaat het een mooie dag worden! We kijken er naar uit je te ontmoeten.

Open Studio in The Mall

Tijdens Burendag is er een primeur voor Delfts muzikaal talent! Stichting DelftsPeil (CultuurhuisDelft), Stichting Stunt en De Vak slaan namelijk de handen ineen voor een nieuwe creatieve broedplaats genaamd Open Studio. Ook bij The Mall zijn er live muziek optredens. Deze starten om 12:00, 13:00, 14:00 en 15:00 uur. Deze duren ongeveer 30 minuten.

Er zijn ook optredens in Abtswoude Bloeit en Stunt. Bij deze laatste locatie wordt de Open Studio officieel geopend door wethouder Bas Vollebregt om 11:00 uur.

In Abtswoude Bloeit is er vanaf 15.30 een jamsessie met alle artiesten als slot!

Hermesstraat 65
www.themalldelft.nl

Flyer The Mall
Flyer The Mall

Deel dit bericht