Werkse en Delft4GlobalGoals

Geplaatst op: 8 september 2021

Maak kennis met Werkse, speel het GlobalGoals spel en drink een kopje koffie met wat lekkers. Werkse is ook 1 van de startpunten van een leuke speurtocht. 

GlobalGoals Burendag

Op Burendag biedt Werkse we een aangepast feestelijk programma in samenwerking met Delft4Globalgoals. Het is vandaag naast Burendag namelijk ook GlobalGoalsdag! Speel bij Werkse gratis het Wereldddoelenspel. Daarnaast kun je bij hier terecht voor een kopje koffie en wat lekkers. Werkse is, samen met Pionierskwartier en Stunt, ook één van de startpunten van een leuke speurtocht.

Werkse! begeleidt Delftenaren met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk. Dat doen we elke dag, al ruim 90 jaar. Omdat we ervan overtuigd zijn dat een baan het verschil maakt! Soms is het een kwestie van de juiste vacature en werkgever vinden. Maar meestal investeren we eerst in de ontwikkeling van onze kandidaten om de kans op een passende baan te vergroten. Mensen met een arbeidsbeperking bieden we passend werk in onze werkleerbedrijven. Met onze locatie aan de Vulcanusweg 281 willen we je nog beter van dienst zijn en bij jou in de buurt helpen in de zoektocht naar werk.

Op 25 september lanceert Delft4GlobalGoals de GlobalGoalsWandeling, langs plekken in Delft waar wordt gewerkt aan een betere wereld. Deze route gaat ook door Voorhof en Buitenhof, o.a. langs stichting Stunt en buurttuin Voorhof. Loop alvast een stukje van de wandeling mee aan de hand van een speurtocht die speciaal is uitgezet voor Burendag. De route haal je bij Werkse, maak de slagzin af en maak kans op een mooie prijs als je deze na afloop weer inlevert.

Op de locaties langs de wandeling zal informatie liggen over de GlobalGoals van de Verenigde Naties en hoe daaraan wordt gewerkt in Delft. Voor meer informatie over de precieze locaties en de Globale Goals kun je terecht bij de stand van Delft4GlobalGoals in Werkse en op onze website.

Vulcanusweg 281
www.werkse.nl
www.Delft4globalgoals.nl

Flyer Werkse
Flyer Werkse

Deel dit bericht