Terug naar overzicht

Zater­dag 31 augus­tus is de eer­ste edi­tie van het Club Delft Fes­ti­val. Het vindt plaats op het ter­rein van het Kabel­dis­trict van 12.00 tot 20.00 uur. Je vindt hier meer­de­re podia, work­shops, muziek, ver­tel­lin­gen en alles wat de Delft­se ama­teur­kunst te bie­den heeft. Cul­tuur­huis Delft is hier ook bij aanwezig! 

Cul­tuur­huis Hot­s­pot – 12.00 – 20.00 uur

Kom je een kijk­je nemen bij onze hot­s­pot op Club Delft Fes­ti­val in de Buzz & Bee­zz zone? We zijn er van 12 tot 20 uur en kij­ken ernaar uit je te ont­moe­ten! Tus­sen 12.30 en 17.00 uur knut­sel je bij ons je eigen fes­ti­val­but­ton, kun je een kijk­je nemen bij onze markt­kra­men van het Cre­a­tief Ate­lier en luis­ter je mee naar ver­ha­len van Cul­tuur­huis Delft via de koptelefooons.

Maak je eigen fes­ti­val­but­ton! – 12.30 – 17.00 uur

Knut­sel bij de Cul­tuur­huis hot­s­pot gra­tis je eigen but­ton en maak je fes­ti­val­ge­voel com­pleet. Leuk voor alle leef­tij­den! Loop langs bij de hot­s­pot van Cul­tuur­huis Delft tus­sen 12.30 en 17.00 uur en schuif aan. We gaan aan de slag met stof, lijm, vilt en en draad. 

Open Stu­dio Loun­ge – 12.00 – 20.00 uur

Open Stu­dio Delft is één van de com­mu­ni­ties van Cul­tuur­huis Delft. Het is een broed­plaats voor talen­ten in de wijk die een droom heb­ben om op het podi­um te staan. Speel samen met ande­re muzi­kan­ten in jam­ses­sies, werk aan nieuw en afwis­se­lend reper­toi­re en ont­wik­kel je skills als muzi­kant en/of songwriter. 

Van 12.00 tot 20.00 uur vind je ons in de Open Stu­dio Loun­ge op Club Delft Fes­ti­val. Er wordt hier de hele dag door gejamd. Kom bij ons chil­len in een strand­stoel, luis­ter naar muziek of jam zelf met ons mee. Je vindt ons naast BAR015.

Optre­dens – 12.30 – 19.15 uur

Met maar liefst zes optre­dens en twee pod­cast­op­na­mes op Club Delft Fes­ti­val kun je Cul­tuur­huis Delft bij­na niet mis­lo­pen! Kom langs bij Moni­reh, Sum­mer­jay, Tak­asiem, Stack­a­de­mics, Paint it! of Kuona.

Club Delft Festival