Open Studio in Concert

Geplaatst op: 13 november 2023

Geniet zaterdag 9 december in HAL015 van alles wat Open Studio Delft in huis heeft: van bandjes tot koorzang en van gitaar tot darboeka. Verrassende muziek die je omver blaast.

Open Studio Groepsfoto - Stunt - 22 augustus 2023 - Suzanne Vissers

Open Studio Delft is een broedplaats voor muzikaal talent. Elke week komen de muzikanten bij elkaar om samen te zingen, jammen, nummers te schrijven en muziek te arrangeren. De groep is zeer divers in leeftijd en in achtergrond, maar één ding hebben de talenten met elkaar gemeen: de liefde voor muziek!

Laat je verrassen

Geniet van bestaand repertoire van de muziekgroepen, songwriters en de koren Nootgeval en Out of the Blue. Speciaal voor deze avond zijn de muzikanten ook nieuwe samenwerkingen aangegaan, wat verrassende arrangementen en bijzondere cross-over genres heeft opgeleverd die je omver gaan blazen!

Over Open Studio Delft

De muzikanten van de Open Studio worden begeleid door zangcoach Leonie Bolleboom en muziekcoaches Victor Wang, Michael Broekhuizen en Donnie DuVall. De coördinatie is in handen van Suzanne Vissers en de artistieke leiding wordt gegeven door Marjet Roerink.

Tickets voor deze avond koop je via het Rietveld Theater / HAL015 voor € 5,- per ticket.

Foto: Groepsfoto Open Studio. Fotograaf: Suzanne Vissers

Deel dit bericht