We zijn er weer! Zien we je snel?

Geplaatst op: 3 september 2023

Alle activiteiten van Cultuurhuis Delft starten weer op! We kijken ernaar uit jullie allemaal weer te zien. Benieuwd wat we op de agenda hebben staan? Lees snel verder!

Open Studio Delft

Na een prachtige zomer zijn we er weer! Onze Open Studio Delft ging als eerste weer van start met een prachtige eerste bijeenkomst, kijk maar naar de foto. Ook alle andere activiteiten gaan komende week weer van start. Houd onze socials en website in de gaten voor alle activiteiten. Zien we je snel weer?

Vast programma Cultuurhuis

We bieden een zeer gevarieerd vast programma. Zoals de wekelijkse muzieklessen, theaterlessen, het Creatief Atelier Cultuurhuis en Open Studio Delft. Maar ook het maandelijks terugkerende Podium Pannenkoek is een zeer populair vast onderdeel. Bekijk het programma van Cultuurhuis Delft

Programma september 2023

Naast de terugkerende programmaonderdelen organiseren we ook kortdurende projecten en eenmalige events.

  • Optreden Wijkkoor Nootgeval – 9 september: Nootgeval treedt op bij Open Monumentendag in het Vakwerkhuis, aan de Prof. Snijdersstraat 2. Kom luisteren naar vrolijke nummers en swingende canons van ons eigen wijkkoor!
  • Euridice en Orfeo – 13 september – 17 oktober: Op 13 september gaat Cultuurhuis Delft van start met opera- en creatieve workshops rondom de opera ‘Euridice en Orfeo’. Deze opera is in oktober vijf keer te zien in HAL015 en gaat over het bekende verhaal van Orpheus, die zijn geliefde Eurydice terug wil halen uit het dodenrijk. Als mooie afsluiter bezoeken we in oktober met z’n allen de opera. Meer informatie.
  • Burendag – 23 september: Ontmoet je buren tijdens burendag. Alle buren zijn uitgenodigd om een lege expositie in Abtswoude Bloeit te vullen met zoete kleuren. En geniet van muziek en suikerspinnen. Meer informatie.
  • Kledingruil – 24 september: Ben je toe aan nieuwe kleding én puilt jouw kledingkast uit met items die je niet meer gebruikt? Wil je duurzaam en goedkoop het nieuwe seizoen in? Doe mee met de kledingruil bij Abtswoude Bloeit op zondag 24 september. Meer informatie.

Foto: Open Studio Delft bij Stichting Stunt. Fotograaf: Suzanne Vissers.

Deel dit bericht