Terug naar overzicht

Robinson Jouwe

Kom genie­ten van live muziek en gra­tis pan­nen­koe­ken op woens­dag 28 augus­tus in Abts­wou­de Bloeit! aan der Aart van der Leeuwlaan 332. Van­af 18.00 uur staan de pan­nen­koe­ken klaar en om 19.00 uur start het optre­den van Robin­son Jouwe. 

Robin­son Jouwe

Robin­son Jou­we is pia­nist, zan­ger en com­po­nist. Hij stu­deer­de aan het Con­ser­va­to­ri­um in Utrecht. Zijn zelf­ge­schre­ven jaz­zy pop­songs gaan over eer­ste lief­des, roots in het mooie en ver­re West Papua en hoe Dis­co onlos­ma­ke­lijk is ver­bon­den aan de LHBTI+ gemeen­schap. Robin­son put inspi­ra­tie uit arties­ten zoals Joni Mit­chell, Nina Simo­ne en Oscar Peter­son. Zijn hui­di­ge show ‘Bird of Para­di­se’ gaat over het jezelf dur­ven te laten zien en omar­men, in al je prach­ti­ge kleu­ren. Beluis­ter op Spo­ti­fy zijn num­mer Dis­co Angel.

Leuk weet­je: Robin­son ver­tel­de deze zomer op 14 juli, tij­dens een event van Delft Ver­telt bij ons in de tuin, zijn ont­roe­ren­de ver­haal over het begin van zijn muzi­ka­le carrière.

Podi­um Pannnenkoek...

​​... is er elke laat­ste woens­dag van de maand. Wat je kan ver­wach­ten? Vers­ge­bak­ken pan­nen­koe­ken, stroop, poe­der­sui­ker en live­mu­ziek van opko­men­de bands en arties­ten. Op 28 augus­tus luis­ter je naar Robin­son Jou­we, 25 sep­tem­ber komt Arent (country/soul) optre­den en 30 okto­ber swing je mee met covers­ongs door The Gol­den Hearts.

Kom je ook langs?
  • Waar: Aart van der Leeuwlaan 332. 
  • Tijd: 18.00 – 20.00 uur
  • Kos­ten: Toe­gang is gratis


Foto: Robin­son Jouwe