Hiba vertelt over Studio 015

Geplaatst op: 14 november 2023

Hiba (15 jaar) doet vaak mee met de workshops van Studio 015. Ze kan fantastisch dansen en wil later danseres worden. Op woensdag 22 november geeft ze haar allereerste dansles.

Dansles van Hiba bij Studio 015

Kun je iets over jezelf vertellen?

“Ik ben Hiba, ik ben 15 jaar oud en ik zit op het Stanislas, vmbo. Mijn grote droom is het hebben van een eigen dansstudio. Ik dans al heel lang, al 9 jaar. Op dit moment dans ik 3 uur per week en ik wil graag nog meer dansstijlen leren, zodat ik straks naar de dansopleiding van het Albeda Rotterdam kan gaan.”

Vertel eens over de dansworkshop die gaat geven bij Studio 015:

“Ik kijk ernaar uit om met de meiden tijd door te brengen en met hen iets te doen waar ik van houd. Ik wil hen ook laten zien dat dans meer is dan een hobby, je kunt er een opleiding in volgen en je werk van maken.”

Wat vind je zo leuk aan Studio 015 in The Mall?

“Er is hier echt een geweldige vibe. Anders zit je thuis op je telefoon en tablet, maar hier doen we van alles en praat je met mensen, ook over je gevoelens. Ik vind het persoonlijk heel goed om te praten.”

Wat zou je zeggen tegen iemand het spannend vindt om naar Studio 015 te komen?

“Kom gewoon, het gaat leuk zijn! Er komen hier veel nieuwe kinderen, en iedereen die voor het eerst komt, voelt zich meteen heel betrokken. We sluiten niemand buiten. Ik heb hier zeker meer dan de helft van mijn vrienden gemaakt.”

Portret van Hiba (15 jaar), gemaakt door Maaike Kalkhoven:

Deel dit bericht