Verhuizen in de Buitenhof

Geplaatst op: 11 maart 2021

Cultuurhuis Delft Buitenhof vertrekt van het voormalige terrein van voetbalvereniging Delfia en verhuist naar jongerencentrum The Culture!

Verhuizing jongerencentrum The Culture
Verhuizing jongerencentrum The Culture

Enkele weken geleden kregen we te horen dat onze locatie, op het voormalige terrein van voetbalclub Delfia, op korte termijn een vaccinatielocatie zou worden. Dit betekent dat we hier geen activiteiten meer kunnen organiseren en moeten verhuizen. Dat was even schrikken!

Jongerencentrum The Culture
We zijn nadat we dit nieuws te horen kregen direct aan de slag gegaan met het verkennen van andere locaties in de wijk Buitenhof. Zo kwamen we terecht bij jongerencentrum The Culture aan de Mozartlaan 670. De hoofdbewoner van dit pand, Delft voor Elkaar, staat open voor een mooie samenwerking en ook Gemeente Delft is positief over deze stap.
Samen met onze partners
Nu we van de schrik bekomen zijn zien we de verhuizing als een mooie kans! Op deze nieuwe locatie kunnen we namelijk samen met onze partners De Rode Feniks, CanIdream en straks ook Delft voor Elkaar een programma ontwikkelen waarmee we nog meer voor de buurt en de wijk kunnen betekenen. We hebben er heel veel zin in!
De exacte datum waarop we gaan verhuizing maken we binnenkort bekend.
Lees ook:

Foto: Angela, programmamaker Cultuurhuis Delft, bij jongerencentrum The Culture. Fotografe: Esther de Cuijper.

Deel dit bericht